Rochii de mireasă

Visăm la momentul alegerii rochiei de mireasă, cu mult timp înainte de eveniment. Este visul pe care îl avem încă din copilărie, ne imaginăm până la cel mai mic detaliu cum va arată rochia în ziua nunții.

Ești în căutarea rochiei perfecte pt evenimentul special din viață ta? De mai bine de 10 ani cu cea mai mare pasiune, organizăm evenimente alături de cea mai bună echipa de furnizori profesioniști.

Te așteptăm în showroom-ul Kira Events cu o selecție atent aleasă de rochii de mirese – colecție 2019,  pentru o ședință de consiliere cu designerii noștri care îți vor sugera ce ți se potrivește cel mai bine și este cât mai apropiat de visul tău, pe care îl vom transforma într-o realitate elegantă și cu mult stil. Ne vom asigura că ai parte de o experiență completă de styling!

Te invităm în showroom-ul nostru poziționat central într -o zonă premium să te bucuri de o experiență completă Kira Events, probând rochiile noastre. După probă vom realiza rochia potricită la coamandă. Contactează-ne acum pentru a programa o probă!

Ne găsești pe str. Vulcan 62 Bv în spatele Bisericii de pe str. Aurel Vlaicu. Salonul nostru funcționează pe baza de programare.


Stabilește o programare contactându-ne telefonic!